Montag, 22. April 2013

Zyba Hysa: PESHË - MALLI

 
PESHË - MALLI...

Dhe në gaz,
Dhe në dhembje,
Peshë të rëndë,
Mban çdo zemër,
Herë sa bota...
Herë si shegë në copa carë...
Por,
Në mall,
I matet forca,
Peshë - mallin,
Në mund të mbajë...?!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen