Montag, 22. April 2013

Muhamet Luma: SHKRONJAT

 
SHKRONJAT

Me ka ra ne sy qe qajne
Po, po, qajne dhe ate cdo dite
Shikoni me zemer kane nga nje lot sy
Peshperisin dhimbshem Shqiperi o Shqiperi

Shpeshhere mblidhen bashke
Duan t´thejne kufirin
Duan shqip vendlindjen
Duan Manastirin

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen