Montag, 22. April 2013

Teuta Osmani: TE VERTETEN

 
TE VERTETEN

 e jetoj
te verteten
sepse
shoh
... e ndjej ,
e prek
po ashtu
me ledhaton
e jetoj
te verteten
sepse
ka ngjyra
e shikoj
me vesh
sipas stines
dhe jet ,
gezoj...[

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen