Dienstag, 23. April 2013

Kujtim Luma: MEGJITHATË AJO RROTULLOHET

 
MEGJITHATË AJO RROTULLOHET!

Ata e ndalën dritën me errësirë të gënjeshtrës
Haruan se e vertat është e përjetshme
Nuk vritet dot!
...
Ata e ndalën dhe vranë Giordano Brunon
Po nuk e ndalën tokën të rrotullohej
Flijuan kot!

Ata dhe ndërgjegja e vrarë njerzore
Në sheshin e turpit
Bashkjetojnë që mot.

Ata veshët në lesh...
Dhe unë që thërras: Megjithatë ajo rrotullohet.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen