Dienstag, 24. September 2013

Ramadan Mehmeti: PËRSE

 
PËRSE

Përse
E njëjta melodi
Klith përvajshëm...

Derisa pushon dhembja

Përse
Gjaku i dallëndysheve
Shitet në sheshin e vetmisë

Shekujt grinden në pritje
Lotët shteren në shtrat
Dashuria plas nga mërzia

Përse
Fytyra ime qan
Dhe një lojë mbaron

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen